Her İhtiyaca Uygun Tabanlık: Handarte

Ayakkabı tabanlık seçimi, ayak rahatlığı ve sağlığı açısından oldukça önemlidir. Spor ayakkabılar, botlar ve çizmeler için üretilen tabanlıklar ayak yapısına göre seçilmelidir. Yıpranan ve eskiyen tabanlıkları yenisiyle değiştirmek istiyorsanız bazı kriterleri göz önünde bulundurmalısınız. 

Ayak yapısını destekleyen ve ayakların rahat olmasını sağlayan tabanlık modeli tercih edilmelidir. İnce, yumuşak ve kalın tabanlık modelleri, ayakkabı konforunu ve performansı arttırır. Handarte tabanlık modelleri, doğal yapısı ve ürün çeşitliliğiyle seçiminizi kolaylaştıracaktır. Tabanlık seçiminde en önemli kriterleri ve Handarte tabanlık ürünleri hakkında bilmeniz gerekenleri sizlerle paylaşacağız.
Bitkisel Tabaklama Yöntemiyle En Doğal Tabanlık

Ayakkabı tabanlığında kullanılan malzeme kalitesi, ayak konforunu etkiler. Üretim aşamasında kullanılan antibakteriyel ürünler ve doğal malzemeler ayakların ter ve su temasında bakteri oluşmasını engeller. 

Handarte tabanlık, bitkisel tabaklama yöntemiyle en doğal tabanlık modelleri arasında yer almaktadır. Bitkisel tabaklama yöntemi, bitkisel tanenlerle işlenen tabanlığın suya karşı direnç oluşturmasını sağlamaktadır. Bitkisel özütlerin kullanılması tabanlığın rahat, elastik ve sağlıklı olmasını sağlamaktadır. 

Bitkisel tabaklama yönteminin kullanılması, ayakların nefes almasını ve terleme sırasında ayakların sağlıklı kalmasını sağlar. Uzun süre ayakta kalmak zorunda kalan kişiler, Handarte tabanlık modellerini tercih ederek terlemeden kaynaklı hastalıkların oluşmasını engelleyebilirler. 

Tabanlık üretiminde hakiki deri ve bitkisel ürünlerin kullanılması doğa ve insan sağlığı açısından oldukça önemlidir. Sürdürülebilir üretim ile elde edilen doğal tabanlıklarda suni ve kimyasal malzemeler kullanılmamaktadır.

Neden Handarte Tabanlıkları Tercih Etmelisiniz?

Tabanlık seçiminde, kullanılan malzeme, tasarım ve yapı oldukça önemlidir. Ayakkabının içerisindeki tabanlık zaman geçtikçe yıpranabilir ve özelliğini kaybeder. Yeni bir tabanlık alarak ayakkabınızın konforunu geri kazanabilirsiniz. Peki, neden Hardarte tabanlıkları tercih etmelisiniz, maddeler halinde açıklayalım;

  • Handarte tabanlık modelleri antibakteriyel ve ortopediktir. Bu sayede ayaklarınız rahat ederken koku oluşmasını engelleyen yapıdadır.
  • Ortopedik tabanlıklar, gün boyu rahat bir kullanım sağlar. Ayağınızın şeklini alan Handarte tabanlıkları, çeşitli ayak hastalıkların oluşmasını engeller.
  • Sürdürülebilir üretim ile elde edilen doğal tabanlıklar insan ve doğa sağlığı için oldukça önemlidir. 
  • Üretim ve malzeme kalitesi sayesinde nefes alan ve esnek yapıya sahiptir. Nefes alan yapıdaki tabanlıklar, kış aylarında ayakların sıcak kalmasını ve yaz aylarında ise serin tutulmasını sağlamaktadır. 
  • Tabanlığın alt yüzeyinde bulunan yastıklı katman terleme sırasında teri emerek konforlu bir kullanım sunar. 
  • Handarte tabanlık modelleri, ayakkabı, ayak ve taban yapısına, göre seçilebilir. Tekli, ikili ve dörtlü paketler halinde ve farklı ayak numaralarını bulabileceğiniz tabanlıkları kolayca bulabilirsiniz.

Handarte Tabanlığın Diğer Tabanlıklardan Farkı Nedir?

Handarte, tabanlık üretiminde kaliteli malzeme ve işçilik ile ürünlerini üretmektedir. Handarte markası farklı ürün çeşitliliği ile kullanıcılara en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır. Handarte tabanlığın diğer tabanlıklardan farklı nedir, ne gibi avantajlar sunar?

  • Tabanlıklar, ayakkabı mağazaları, alışveriş merkezi gibi pek çok noktadan satın alınabilir. Handarte tabanlık, ayak sağlığı için en uygun doğal malzemelerden yapılmaktadır. 
  • Ayak sağlığında bir sorun yaşayan kişiler, ortopedik Handarte tabanlığını tercih edebilirler. 
  • Üretim sırasında kimyasal materyal ve işlem kullanılmadığı için insan ve çevre sağlığını korumaktadır. 
  • Handarte tabanlıklar, yurt içi ve yurt dışında çeşitli testlerden geçirildikten sonra satışa sunulmaktadır. İnsan sağlığı ve çevrenin korunması için birçok farklı test uygulanmaktadır. 
  • Ayak yapısına ve ayakkabı türüne göre farklı modelleri tercih edebilirsiniz. Günlük ve spor ayakkabılar için, mevsimlik tabanlıklar, klasik ayakkabılar için deri tabanlıklar bulunurken ayakkabınıza en uygun modeli kolaylıkla bulabilirsiniz.  

Ayak sağlığı ve konforu için seçebileceğiniz Handarte tabanlık modellerini handartetabanlik.com üzerinden inceleyebilirsiniz. 


Yorum yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com

Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®

Paket Seçenekleri: 1 Paket
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® Ekstra Ortopedik İki Paket Fırsatı | Handarte® Ekstra Ortopedik 4 Paket Fırsatı | Handarte®
Normal Fiyat230.00TL
/
Vergi dahil.

-Ortopedik günlük kullanım için tasarlanmıştır. Var olan Tabanlığınızı çıkartıp kullanmanızı tavsiye ederiz. 

-Aşırı terleme durumu varsa ilk iki giyimde açık renkli çoraba doğal özütlerin rengi geçebilir. İlk iki giyimde koyu renk çorap tercih ediniz. 

-Alt yüzeyinde bulunan yastıklı katman ile teri emerken ortopedik konfor sunar. 

-Ürünümüz Bitkisel Tabaklama Yöntemiyle üretilmiş olup 100% deridir. Tamamiyle yerli üretim olup Denizli'de bulunan fabrikamızda üretilmektedir. 

- Üst yüzeyindeki %100 Bitkisel Tabaklanmış Keçi Derisi, üretimi sırasında kullanılan Kestane ve Kebroka ağaç kabuklarının özütleri sayesinde ayakta kokuya sebep olan S. Aureus ve E. Coli bakterilerinin çoğalmasını önleyerek ayakta koku problemini kesin bir şekilde ortadan kaldırır.

-Ürün, ülkemizde ve yurtdışında gerekli testlerden onay almıştır. Web sitemizde test raporlarını inceleyebilirsiniz.

-Koku problemi dışında ayaklarınız doğal malzeme ile temas edeceği için ayrıca tavsiye edilir. 

-Ürün ömrü ayaktaki terleme miktarına göre değişir. Terleme az ise 9-12 ay , Terleme normal ise 6-8 ay , terleme fazla ise daha kısa sürebilir. Teri emmeden kaynaklı renkte koyulaşma görülebilir.

-Ürünü, ayakkabınızda bulunan tabanlığın üzerine yerleştirerek kullanabilirsiniz ayakkabı sıkıyor ise var olan tabanlığı çıkarıp kullanmanızı tavsiye ederiz.   

 

Customer Reviews

Based on 120 reviews
91%
(109)
5%
(6)
3%
(4)
0%
(0)
1%
(1)
Y
Yavuz Selim Kepenek
Renk

Güzel ürün teşekkürler
Siyah ayakkabilar içinde alternatif renk talebimizdir

B
Bilal TOKMAK
Ayak dostu

Ayaklarım oldukça rahat etti kullanmaya başladığımdan beri. Fiyatı biraz daha uygun olsa daha çok istifade etsek. Emeğinize sağlık.

C
Canan Demirel

Malzeme çok güzel ama hiç ortopedik değil

H
Hande Yeşiler
Tabanlık

Bizim eşimin oğlumun konforlu bir hayatı oldu.Teşekkür ederiz.Handarte ailesi iyi ki varsınız 🙏

U
Ulas Akkucuk

Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®