Düz Taban Ayak İçin Tabanlık

Ayakkabı tabanlıkları, bir ayakkabının rahatlık düzeyini belirleyen en önemli etken. Ancak konforlu bir giyim deneyimi için, doğru ayakkabı tabanlığının seçilmesi de aynı derecede önemli. Tabanlık seçerken dikkat edilmesi gereken pek çok husus mevcut. Ayak tipi ve ayağın yapısı da bu hususlardan biri. Normal bir ayak için alınacak tabanlık ile düz taban ayak için alınacak tabanlıklar farklılık gösterir. Düz taban ayaklara yönelik üretilen ayakkabı tabanlıklarının kullanılmaması halinde, sürekli rahatsızlık hissi ile karşılaşılabilir.

Düz Taban Ayak İçin Hangi Ayakkabılar Uygundur?

Ayak tabanlarından birinin ya da her ikisinin yeterince kavisli olmaması durumu düz taban olarak adlandırılır. Normal bireylerde yere basıldığında ayağın orta kısmında oluşan boşluk, düz taban bireylerde görülmez. Yaygın görülen bir deformite olan bu durum, ayak kemiklerinin düşüklüğünden kaynaklanır. Bir ya da iki ayağı düz taban ayak olan bireylerin, ayakkabı tabanlığı seçerken bu durumu dikkate almaları gerekir. Özel olarak üretilen ortopedik tabanlıkların kullanılması, düz tabanlığın yaratacağı rahatsızlık hissinin ortadan kaldırılmasını sağlar. Üstelik ortopedik ayakkabı tabanlıkları, ayak için çeşitli yararlar sağlar.   

Düz Taban Ayak İçin Handarte Ortopedik Tabanlıklar

 Düz taban ayak tipine sahip olan bireylerin, ortopedik ayakkabı tabanlığı almak için tercih edebilecekleri pek çok alternatif mevcut. Ancak ayakkabı tabanlığı imal eden ve satan markaların hepsinin aynı düzeyde kaliteli olduğundan söz etmek olanaksız. Her ne kadar ürünlerin üzerinde ortopedik ayakkabı tabanı yazsa bile, markadan markaya büyük farklılıklarla karşılaşılması kaçınılmaz. Bu yüzden de marka seçiminin iyi yapılması oldukça önemli. Yılların verdiği deneyimi ve müşteri memnuniyetini esas alan anlayışıyla Handarte bu doğrultuda gönül rahatlığı ile tercih edilebilecek markalardan.

 Handarte tarafından düz taban ayak tipine sahip olanlara yönelik özel olarak imal edilen ortopedik tabanlıklar, bu bireylerin uzun süreli ayakkabı kullandıkları zamanlarda bile rahatsızlık hissi yaşamalarının önüne geçer. Organik derilerin bitkisel tabaklama işleminden geçirilmesiyle üretilen Handarte ortopedik tabanlıklar, aynı zamanda ayaklarda koku oluşumunu ve terlemeyi engeller. Yurt içinde ve yurtdışında çeşitli otoritelerce yapılan testleri başarıyla geçmiş, kaliteli ve konforlu Handarte ortopedik ayakkabı tabanlıkları ile siz de rahatlığı yakalayabilirsiniz. 

İlginizi çekebilir: Ayakkabı Tabanlığı Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz? Handarte Tabanlık Testi


Yorum yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com

Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®

Paket Seçenekleri: 1 Paket
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® Ekstra Ortopedik İki Paket Fırsatı | Handarte® Ekstra Ortopedik 4 Paket Fırsatı | Handarte®
Normal Fiyat230.00TL
/
Vergi dahil.

-Ortopedik günlük kullanım için tasarlanmıştır. Var olan Tabanlığınızı çıkartıp kullanmanızı tavsiye ederiz. 

-Aşırı terleme durumu varsa ilk iki giyimde açık renkli çoraba doğal özütlerin rengi geçebilir. İlk iki giyimde koyu renk çorap tercih ediniz. 

-Alt yüzeyinde bulunan yastıklı katman ile teri emerken ortopedik konfor sunar. 

-Ürünümüz Bitkisel Tabaklama Yöntemiyle üretilmiş olup 100% deridir. Tamamiyle yerli üretim olup Denizli'de bulunan fabrikamızda üretilmektedir. 

- Üst yüzeyindeki %100 Bitkisel Tabaklanmış Keçi Derisi, üretimi sırasında kullanılan Kestane ve Kebroka ağaç kabuklarının özütleri sayesinde ayakta kokuya sebep olan S. Aureus ve E. Coli bakterilerinin çoğalmasını önleyerek ayakta koku problemini kesin bir şekilde ortadan kaldırır.

-Ürün, ülkemizde ve yurtdışında gerekli testlerden onay almıştır. Web sitemizde test raporlarını inceleyebilirsiniz.

-Koku problemi dışında ayaklarınız doğal malzeme ile temas edeceği için ayrıca tavsiye edilir. 

-Ürün ömrü ayaktaki terleme miktarına göre değişir. Terleme az ise 9-12 ay , Terleme normal ise 6-8 ay , terleme fazla ise daha kısa sürebilir. Teri emmeden kaynaklı renkte koyulaşma görülebilir.

-Ürünü, ayakkabınızda bulunan tabanlığın üzerine yerleştirerek kullanabilirsiniz ayakkabı sıkıyor ise var olan tabanlığı çıkarıp kullanmanızı tavsiye ederiz.   

 

Customer Reviews

Based on 120 reviews
91%
(109)
5%
(6)
3%
(4)
0%
(0)
1%
(1)
Y
Yavuz Selim Kepenek
Renk

Güzel ürün teşekkürler
Siyah ayakkabilar içinde alternatif renk talebimizdir

B
Bilal TOKMAK
Ayak dostu

Ayaklarım oldukça rahat etti kullanmaya başladığımdan beri. Fiyatı biraz daha uygun olsa daha çok istifade etsek. Emeğinize sağlık.

C
Canan Demirel

Malzeme çok güzel ama hiç ortopedik değil

H
Hande Yeşiler
Tabanlık

Bizim eşimin oğlumun konforlu bir hayatı oldu.Teşekkür ederiz.Handarte ailesi iyi ki varsınız 🙏

U
Ulas Akkucuk

Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®