DERİ TABANLIK NEDİR?

Deri tabanlık, ayakkabı imalatında kullanılmaktadır. Deri, ilk çağlardan bu yana farklı alanlarda kullanılan malzemelerden bir tanesidir. Deri tabanlık kullanılan ayakkabılar ise oldukça rahat ve sağlıklıdır. Orijinal ayakkabılarda yer alan tabanlıklar eskidiğinde deri tabanlıkla kolaylıkla değiştirilebilir. Ayrıca deri tabanlıklar, hijyenik ve oldukça dayanıklıdır. Deri tabanlık hakkında bilmeniz gerekenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.
Deri Tabanlık Ne İşe Yarar?

Sağlıklı bir ayakkabı kullanımı için tabanlık seçimi oldukça önemlidir. Tabanlıkların eskimesi koku ve bakteri oluşumuna yol açabilir. Bu sorunların önüne geçmek için eskiyen ve yıpranan ayakkabı tabanlıkları deri modellerle değiştirilebilir. Deri tabanlığın sağladığı avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Deri tabanlık oldukça kalın ve sağlamdır. Uzun süre kullanımda yıpranma ve eskime oluşmaz.
  • Deri malzemeler, ayakkabının daha fazla dayanmasını ve ayakkabıda bakteri oluşumunun önüne geçer. Uzun süre kullanıldığında terleme ya da bakteri oluşumundan dolayı ayak hastalıkların oluşmasını engeller.  
  • Deri tabanlıklar, ayakkabının hava almasını sağlar ve oldukça sağlıklı bir kullanım sunar. Ayakların terlemesini engeller ve bu sayede istenmeyen kokuların önüne geçilmesini sağlar.
  • Nefes alabilen yapıya sahip oldukları için kış mevsiminde sıcak tutarken yaz mevsiminde serin tutarlar. 
  • Deri ürünlerin dokusu ve estetiği şık bir görünüm sunar. Deri tabanlıklar, botlarda, spor ayakkabılarda ve çizmelerde kullanılabilir. 

Deri tabanlıklarda kullanılan malzemenin hakiki deri olması gerekir. Suni derilerden üretilen tabanlıklar ayağın zarar görmesine ve koku oluşumuna neden olabilir. 

Hangi Deri Tabanlık Tercih Edilmeli?

Deri tabanlık seçiminde ürün çeşidine ve markaya dikkat edilmelidir. Tabanlık seçiminde ürünlerin hakiki deri olması gerekir. Deriye alternatif ve deri görünümlü ürünler ayakta hastalıkların oluşmasına neden olabilir. 

Deri tabanlıkların seçimi, ayak sağlığı açısından oldukça önemlidir. Ayakkabının rahat hissettirmesi ve koku oluşmaması gerekir.  Deri tabanlıklar, farklı ayakkabı türlerine göre ince, orta ve kalın olarak üretilmektedir. Seçiminizde ayakkabının modeline ve ayak numarasına göre seçmelisiniz. 

Handarte bitkisel tabaklanmış %100 hakiki deri tabanlıklar, terleme ve koku oluşturmadan sağlıklı kullanım sunar. Tabanlık üretiminde bilinen markalardan birisi olan Handarte, ürünlerini çeşitli testlerden geçirdikten sonra kullanıcılara sunmaktadır. Yumuşak dokuya sahip deri tabanlıklar ile ayakkabılarınızı daha konforlu kullanabilirsiniz. 

İlginizi çekebilir: Deri Tabanlık Özellikleri Ve Handarte Nubuk Deri Tabanlıklar


Yorum yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com

Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®

Paket Seçenekleri: 1 Paket
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® Ekstra Ortopedik İki Paket Fırsatı | Handarte® Ekstra Ortopedik 4 Paket Fırsatı | Handarte®
Normal Fiyat230.00TL
/
Vergi dahil.

-Ortopedik günlük kullanım için tasarlanmıştır. Var olan Tabanlığınızı çıkartıp kullanmanızı tavsiye ederiz. 

-Aşırı terleme durumu varsa ilk iki giyimde açık renkli çoraba doğal özütlerin rengi geçebilir. İlk iki giyimde koyu renk çorap tercih ediniz. 

-Alt yüzeyinde bulunan yastıklı katman ile teri emerken ortopedik konfor sunar. 

-Ürünümüz Bitkisel Tabaklama Yöntemiyle üretilmiş olup 100% deridir. Tamamiyle yerli üretim olup Denizli'de bulunan fabrikamızda üretilmektedir. 

- Üst yüzeyindeki %100 Bitkisel Tabaklanmış Keçi Derisi, üretimi sırasında kullanılan Kestane ve Kebroka ağaç kabuklarının özütleri sayesinde ayakta kokuya sebep olan S. Aureus ve E. Coli bakterilerinin çoğalmasını önleyerek ayakta koku problemini kesin bir şekilde ortadan kaldırır.

-Ürün, ülkemizde ve yurtdışında gerekli testlerden onay almıştır. Web sitemizde test raporlarını inceleyebilirsiniz.

-Koku problemi dışında ayaklarınız doğal malzeme ile temas edeceği için ayrıca tavsiye edilir. 

-Ürün ömrü ayaktaki terleme miktarına göre değişir. Terleme az ise 9-12 ay , Terleme normal ise 6-8 ay , terleme fazla ise daha kısa sürebilir. Teri emmeden kaynaklı renkte koyulaşma görülebilir.

-Ürünü, ayakkabınızda bulunan tabanlığın üzerine yerleştirerek kullanabilirsiniz ayakkabı sıkıyor ise var olan tabanlığı çıkarıp kullanmanızı tavsiye ederiz.   

 

Customer Reviews

Based on 120 reviews
91%
(109)
5%
(6)
3%
(4)
0%
(0)
1%
(1)
Y
Yavuz Selim Kepenek
Renk

Güzel ürün teşekkürler
Siyah ayakkabilar içinde alternatif renk talebimizdir

B
Bilal TOKMAK
Ayak dostu

Ayaklarım oldukça rahat etti kullanmaya başladığımdan beri. Fiyatı biraz daha uygun olsa daha çok istifade etsek. Emeğinize sağlık.

C
Canan Demirel

Malzeme çok güzel ama hiç ortopedik değil

H
Hande Yeşiler
Tabanlık

Bizim eşimin oğlumun konforlu bir hayatı oldu.Teşekkür ederiz.Handarte ailesi iyi ki varsınız 🙏

U
Ulas Akkucuk

Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte®