Çocuklarda Aşırı Terleme

Aşırı terleme, hepimizin ortak problemi. Ancak bu durum çocukları daha fazla zorlayabiliyor. Anne-babaların bu durumdan yakınması normal karşılansa da çocukların ense, baş ve sırt bölgelerinde oluşan terlemeyi iyi gözlemlemek gerekiyor.

Yetişkinlere göre çok daha hareketli olan çocukların terlemesi son derece doğal kabul edilir fakat aşırı terlemenin yalnızca sıcak havalarla ilişkilendirilmemesi gerektiği ve ciddi hastalıklara işaret edebileceği unutulmamalı. Altında ciddi bir neden varsa geç kalmadan önlem alınmalıdır. Çocuklarda aşırı terlemeye sebep olabilecek yaygın sebeplerden bazılarını açıklayalım:

Solunum yolu hastalıkları ve alerji: Solunum yolu hastalıkları ve alerji çocukların aşırı terlemesine neden olan yaygın sebeplerden biri. Nefes alış verişte güçlük, burun etinde şişme ve geniz akıntısındaki artışın neden olduğu zorlanma sebebiyle terlemede ciddi artışlar gözlenebiliyor. Bu gibi durumlarda bir çocuk doktoruna başvurmak ve gerekli tedaviye hızlıca başlamak gerekiyor.

Ergenliğe geçiş: Ergenlik dönemine girerken çocuklarda tiroid bezinin aşırı çalışması terlemeye neden olur. Hipertiroidi adı verilen tabloda terleme ile birlikte halsizlik, kalp çarpıntısı ve zayıflama da sık sık görülür.

Yanlış kıyafet tercihi: Çocukları kat kat giydirme eğilimi, ülkemizde kültürel bir özelliktir. Evhamlı ebeveynler çocukları üşümesin diye aşırı terlemeye neden olabiliyor. Çocukların yetişkinlerden daha çok hareket ettiği ve bazal metabolizma hızlarının daha yüksek olduğunun göz önünde bulundurulması gerekiyor. Çevre ısısına dikkat etmeden kat kat kıyafet giydirmek, aşırı terleme dahil birçok sağlık problemine davetiye çıkarıyor.

Handarte tabanlıklar teri emer ve kokuyu önler. Aşırı terlemeye sahip kişilerin kullandığı tabanlıkların çocuk modellerini de şimdi keşfedin! Bitkisel ürünlerle üretilmiş 100% deri olan tabanlıkların ter emme özelliği ile çocuklarınızın ayak sağlığını iyileştirirken aşırı terlemenin yarattığı kokulardan da tamamen kurtulabilirsiniz.


Yorum yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Çocuklar İçin Ter Emici Yumuşak Deri Tabanlık | Handarte®
Çocuklar İçin Ter Emici Yumuşak Deri Tabanlık | Handarte®
Çocuklar İçin Ter Emici Yumuşak Deri Tabanlık | Handarte®
Çocuklar İçin Ter Emici Yumuşak Deri Tabanlık | Handarte®
Çocuklar İçin Ter Emici Yumuşak Deri Tabanlık | Handarte®

Çocuklar İçin Ter Emici Yumuşak Deri Tabanlık | Handarte®

Normal Fiyat150.00TL
/
Vergi dahil.

-Günlük ve klasik çocuk ayakkabıları için üretilmiştir.

-Ürünümüz Bitkisel Tabaklama Yöntemiyle üretilmiş olup 100% deridir.

-Ürün, ülkemizde ve yurtdışında gerekli testlerden onay almıştır. Web sitemizde test raporlarını inceleyebilirsiniz.

-Koku problemi dışında ayaklarınız doğal malzeme ile temas edeceği için ayrıca tavsiye edilir. 

-Ürün ömrü kullanım sıklığına göre 2-3 ay arasındadır. Teri emmeden kaynaklı renkte koyulaşma görülebilir.

-Ürünü, ayakkabınızda bulunan tabanlığın üzerine yerleştirerek kullanabilirsiniz ayakkabı sıkıyor ise var olan tabanlığı çıkarıp kullanmanızı tavsiye ederiz.   

-Aşırı terleme durumu varsa ilk iki giyimde açık renkli çoraba doğal özütlerin rengi geçebilir. İlk iki giyimde koyu renk çorap tercih ediniz. 

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
CEMAL KAAN ATAL
Merhaba

Ürün çok güzel... Daha önce kendim için de almıştım. Çorap boyama konusunun bir şekilde önüne geçebilirseniz çok güzel olur. Anlıyorum doğal malzeme ama hoş durmuyor.
Selamlar...

s
seda akgün
Değerlendirme

Merhaba , ürünü oğlumun büyük gelen botu in içerisine aldım. Ancak yanlış ölçüde almışım küçük geldi . Bir kere denemiş olduk iade edemedim. Fakat ürün kalitesi, sipariş aşamasına kadar gelen bilgilendirmeniz ve sonrası hizmetiniz son olarakta siparişin yanında gönderdiğiniz hediyeleriniz için çok teşekkür ederim. Ürünlerinizin kalitesi zaten gördüğünüz dokunduğunuz an farkettiriyor. İşlerinizin artarak devam etmesi dileğiyle. Teşekkürler