Ayak Terlemesinin Olumsuz Etkileri

İşte Ayak Terlemesinin Sağlığa Hiç Bilmeyen Etkisi

Terlemek doğal olabilir fakat sık terleme problemi yaşayan insanlar terlemenin önüne geçemediğinde ciddi sağlık sorunları ile karşı karşıya kalabilirler. Özellikle ayakların sık ve çok terlemesi, mantar hastalığına sebep oluyor. Biliyoruz ki, mantar rahatsızlığının tedavisi uzun ve meşakkatli olup insanı oldukça yorabiliyor. Gerek tedavi sürecinde, gerekse mantar rahatsızlığının önünde geçildiği süreçte kişiler ayak terlemesini bir nebze azaltmalı. Aksi takdirde hayatlarının geri kalanında mantar problemi ile mücadele etmeleri oldukça muhtemel bir duruma dönüşecektir.

Peki sağlık sorunlarının önüne geçmek için terlemeyi nasıl önleyebiliriz?

Botox, cerrahi müdahaleler, uzun süreli çözüm sunmayan kremler maalesef terlemeyi kesin olarak engellemiyor. Engellese bile sağlık açısından pek de tavsiye edilmiyor çünkü terlemek vücudun doğal bir gereksinimi ve engellemesi vücudun doğal atılımını bozabilir. Bu noktada alternatif çözümler ne olabilir diye araştırmalar başlıyor. Ter emici tabanlıklar birçok kişi için tavsiye edilen bir çözüm niteliğinde. Tabanlık kullanıcılarının yaklaşık % 97’si ürünün kendilerine ciddi anlamda fayda sağladığını, ayak terlemelerinin önüne geçtiğini ve dolayısıyla ayak mantarı problemini engellediğini söylüyorlar.

Eğer siz de terlemeye bağlı olarak şu an mantar problemi yaşıyor veya fazla terlemeniz sebebiyetiyle ileride mantar problemi yaşayacağınızı düşünüyorsanız teri emen tabanlıklarla tanışmalısınız.

Kullanıcılarından tam puan almış Handarte Ter Emici Tabanlıkları Şimdi Keşfetmek için Tıklayın!

 


Yorum yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Bu site hCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için hCaptcha Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık | Handarte® - handartetabanlik.com

Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık

Paket Seçenekleri: 1 Paket
Ekstra Ortopedik Koku Önleyen Tabanlık Ekstra Ortopedik Tabanlık 2. Çift %25 İndirimli Ekstra Ortopedik Tabanlık 4 Al 3 Öde Fırsatı Ekstra Ortopedik Tabanlık 3. Çift %50 İndirimli
Normal Fiyat329.00TL
/
Vergi dahil.

*Sipariş Hediyeleri: Siparişinizle birlikte Bambu Handarte Çorap ve Deri Anahtarlık hediye olarak gelecektir.

*Ortopedik Günlük Kullanım İçin Bitkisel Tabaklanmış Handarte Deri Tabanlık*

- Handarte'nin özel olarak tasarlanmış deri tabanlıkları, günlük kullanım için idealdir ve ayaklarınıza konfor sağlar. Ayakkabınızın mevcut tabanlığını çıkarıp Handarte tabanlıklarını kullanmanızı öneririz. 

- Alt yüzeyinde bulunan yastıklı katman, ayaklarınızın rahat etmesini sağlarken teri emerek ortopedik konfor sunar. Her adımda ayaklarınızın doğru pozisyonda olmasını sağlayarak yorgunluğu azaltır.

*Handarte Deri Tabanlıklar: Doğal Konfor ve Şıklık*

- Her adımda doğal konfor ve şıklık arayanlar için Handarte Deri Tabanlıkları ideal bir seçimdir. Ürünümüz, özel olarak tasarlanmıştır ve günlük kullanım için uygundur. Ayaklarınızın sağlığını ön planda tutan ortopedik özellikleri ile öne çıkar.

*Yerli Üretim ve Güvenilirlik*

- Handarte Deri Tabanlıkları, %100 deriden ve bitkisel tabaklama yöntemiyle üretilmiştir. Tamamen yerli üretim olup Denizli'deki fabrikamızda üretilmektedir. Üst yüzeyindeki %100 bitkisel tabaklanmış keçi derisi, ayakta kokuya sebep olan bakterilerin çoğalmasını önleyerek koku problemini kesin bir şekilde ortadan kaldırır. 

 

*Test Edilmiş ve Onaylanmış*

- Ürünümüz, gerekli testlerden geçmiş ve onay almıştır. Web sitemizde test raporlarını inceleyebilirsiniz. Ayaklarınızın doğal malzeme ile temas etmesi, koku problemi dışında ekstra bir avantaj sağlar. 

*Terleme Durumunda Dikkat Edilmesi Gerekenler*

-  Normal bir terlemeniz varsa doğal özütler renk vermez fakat "aşırı terleme durumunda" ilk iki giyimde koyu renkli çoraplar tercih edilmesi önerilir. Ürünümüz, alt yüzeyinde bulunan yastıklı katman sayesinde teri emerken ortopedik konfor sağlar. 

*Ürün Ömrü ve Kullanım Tavsiyeleri*

- Ürün ömrü, ayaktaki terleme miktarına göre değişiklik gösterebilir. Terleme az ise 9-12 ay, normal ise 6-8 ay, fazla ise daha kısa sürebilir. Ayakkabınızın mevcut tabanlığını çıkarıp sonrasın Handarte tabanlıklarını ayakkabılarınıza yerleştirip kullanmanızı tavsiye ederiz.

*Koku ve Bakteri Önleyici*

- Üst yüzeyinde bulunan %100 Bitkisel Tabaklanmış Keçi Derisi, ayakta kötü koku oluşumunu önler ve bakterilerin çoğalmasını engeller. Kullanılan kestane ve kebroka ağaç kabuklarının özütleri, ayak sağlığını korur ve temiz tutar.

 

Customer Reviews

Based on 186 reviews
87%
(161)
6%
(12)
4%
(7)
1%
(1)
3%
(5)
O
Onur Uygur
Mükemmel

Boy farkından dolayı yeni ürünü hemen gönderdiler. 4 ayakkabımda kullanıyorum. Deri mi anlamam ama o malzeme harika, eğer bu deriyse yıllardır deri kullanmamışız. Bütün ayakkabılarımı bunlara çevirdim.

K
Kadir Mert BODUR

Ürünler gerçekten çok güzel. Kesinlikle terlemeyi azaltıyor. Rahatlığı da cabası. Kargo çok hızlı geldi.

M
Murat kuşalan
Kullanıcılara uyarı

Merhaba bu ürün teri emme özelliği olduğu için hergün asılı havalandırın nasıl ki elbisemisi terlediğimisde yıkıyorsak bu ürünü daha sağlıklı kullanmak için asılı şekilde havalandırın muhteşem ötesi bir ürün tekrar teşekkür ederim hayırlı günler saygılarımla

M
Murat kuşalan
Memnuniyet

Merhaba ben bugüne kadar her tabanlık denedim sonuç hüsran oldu ama handarte tabanlık tam aradığım ürünmüş tesadüf buldum ve içimdeki ses bu tabanlığı al dedi iyiki aldım bu tabanlık aradığım ürünmüş yetkililere çok ama çok teşekkür ederim aldığınız para son kuruşuna kadar helal olsun böyle bir ürünü gönderdiğiniz için teşekkür ederim geri iade garantisi var ürünü gönderip ödemeyi öyle yaptım çok teşekkür ederim saygılarımla

Z
Zekeriya Yağmur

Ekstra Ortopedik 4 Paket Fırsatı | Handarte®